Skip to content

Soul Flow Traject

Wat is het?

Het Soul Flow Traject is een samenstelling van verschillende sessies die ik aanbied. Het is als het ware een reis van diepe heling, bewustwording en bewustzijnsgroei. Het Soul Flow Traject heeft een mooie balans tussen sessies op je bewuste lagen én je onderbewuste lagen.

Ik begeleid jou voor langere tijd. Eerst bespreken we samen je wensen en verwachtingen. We bespreken hoe intensief je wilt worden begeleid, hoe diep je wilt gaan. Vervolgens kun je een keuze maken tussen de sessies en trajecten die het beste bij jou passen.

De eerste sessies zullen in diepe afstemming zijn met jouw onderbewuste lagen. Ik help je om verbinding te maken met jouw diepere lagen en hierin op te schonen.

Maar waarom?

Er is een continue samenwerking tussen ons bewuste en ons onderbewuste brein. We zijn ons vaak vooral bewust van ons bewuste brein. Het bewuste brein gebruiken we bij praten, logisch denken, overwegingen maken, et cetera.
Maar weet je eigenlijk wel dat 95% van ons gedrag voortkomt uit ons onderbewuste brein?
In het onderbewuste brein ligt een hele reeks reactiepatronen, overtuigingen, emoties en gebeurtenissen opgeslagen. Dus het merendeel van je handelen en van wat je voelt en ervaart, gebeurt juist via dat onderbewuste brein.

Daar is dus veel te behalen! Je wilt afscheid nemen van oude patronen waar je niets aan hebt. Dat kan door op te schonen in je onderbewuste brein en in je energetisch veld. Door irrationele gedachtegangen onder de loep te nemen, door weer in verbinding te komen met wie jij werkelijk bent. Zo kan je nieuwe gewoonten aanleren en vaker een fijne flow ervaren.

Coach Almere

Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees er meer over bij de volgende sessies:

Balans

Door deze sessies krijgt je zelfhelend vermogen de ruimte om in je diepere lagen op te schonen en in een nieuwe balans te komen.
Overtuigingen, angsten, reactiepatronen en gebeurtenissen worden opgeruimd. Doordat er in de sessies ook systemisch werk wordt gedaan, ga je verschil merken in de verbinding tussen jou en de mensen om je heen. Die wordt hersteld en in helende energie gebracht.

Opschonen in je onderbewuste lagen betekent meer ruimte in je bewuste lagen.

Je denken komt in balans met je voelen, waardoor je meer innerlijke rust en helderheid gaat ervaren. Je energie verandert en je voelt je vrijer. Je zal weer meer kracht en vertrouwen krijgen. Je kan situaties beter overzien, en relativeren.
Je bent meer verbonden met je gevoel, je innerlijke kracht, waardoor er ruimte ontstaat om keuzes te maken vanuit je innerlijk weten. Je komt vaker in een positieve flow!

Van bewustwording naar kracht

De volgende fase in het Soul Flow Traject is het meer naar de oppervlakte brengen van bewustwording. Dit doen we door Soul Counseling sessies, eventueel gecombineerd met inzichten via Reading.

In deze fase gaan we inzichtelijk werken, gedachtepatronen onderzoeken. Overzichtelijke stappen maken met ondersteunende opdrachten, die zijn aangepast op wat je op dat moment aankan.

Door je bewust te maken van al jouw lagen, zal je hart- en breinverbinding versterken.
Je ervaart de kracht in jezelf, en leert deze te koesteren en hiernaar terug te keren wanneer je even ervaart hiervan verwijderd te raken.

Tijdens het Soul Flow Traject houden we voor ogen wat jij graag wilt behalen. Daar werken we steeds verder naartoe. Samen kijken we waar jouw behoefte ligt, wat je nodig hebt. Jij hebt de controle. Jijzelf bent in dit proces de toonaangevende factor.

Alleen jij kan een beweging maken tot verandering, heling en bewustwording!

Alles wat je voelt en ervaart mag er zijn. Ik help je graag te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Het wordt jouw ontwikkelingsproces naar een Blissful Soul. Durf jij deze reis aan?Wil je weten of ik jou verder kan helpen? Of heb je vragen? Neem contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Voor wie is het Soul Flow Traject?

Het Soul Flow Traject is er voor mensen met stress- of burn-out-klachten én voor iedereen die behoefte heeft aan meer spirituele verdieping. Voor mensen die zich bewuster willen worden van wat ze in zich hebben. Misschien wil je meer voelen en ervaren wat jou zingeving en energie geeft. Aandacht geven aan wat jij nodig hebt om jezelf te (her)ontdekken.

Samen gaan we op zoek naar wat jij leuk en belangrijk vindt. We gaan onderzoeken wat jou inspireert, waar jij energie van krijgt. Wat je blij maakt, waar je voor staat, wat je valkuilen zijn. Je grenzen.
Je leert je beperkingen en obstakels te herkennen en er vervolgens los van te komen. Je grenzen aan te geven en meer energie te krijgen om leuke dingen te doen. Gewoon door mee te stromen met de helende energie, in plaats van ertegen te vechten.

Je gaat weer voelen wie jij vanuit je ware essentie bent. Niet wie je dacht dat je was, of wie je wilde zijn, maar je echte ware zelf. Jezelf opnieuw leren kennen, en beseffen dat je veel meer bent dan je gedachten alleen. Dit geeft je vertrouwen, rust en kracht. Het stelt je in staat om vanuit jouw unieke zielsenergie te leven. Het leven te kunnen leven waar jij diep in je hart naar verlangt.

Ga je mee op reis?

Om verandering te bewerkstelligen, is het van belang dat je zelf in beweging komt. Je over te geven aan je eigen proces. Ga voor flow in je leven en laat je meevoeren, probeer je niet te verzetten. Zie mij als je gids, je mag je veilig voelen. Ik behoed je voor de val als je iets te dicht bij de afgrond komt, maar ik laat je soms wel even over de rand kijken. Samen onderzoeken we waar je tegenaan loopt en wat jou te veel zwaarte geeft.
We gaan op zoek naar de juiste tools, waardoor je jezelf makkelijker in een goede energie krijgt en een fijne flow ervaart. Nu en in de toekomst.

Ga mee op reis en kom sterker thuis. Sta sterker in je leven dan ooit tevoren!

Om tijdens het traject je innerlijke proces te ondersteunen, kun je gebruik maken van Bloesem Remedies.

You are worthy of new beginnings.

Feel your power and let it guide you

Investering Soul Flow Traject € 1080,-

Deze sessie is opgebouwd uit:

Kennismaking

Intake

Soul Serenity

Flower of Life Opstelling

Soul Counseling (5u)

Cosmic Light Healing Cadeau!

×