Skip to content

Over Lianne

Wie is Lianne

Ik ben Lianne van Klink, ik hou van verbinding, mooie gesprekken, lachen, diepgang en bewustzijnsontwikkeling.

Ik ben een voeler, een ziener, een beelddenker. Ik neem veel waar via het sensitieve veld, en hou van de mystiek die aan het leven verbonden is.

Ik voel een sterke innerlijke drive om mensen bewust te maken van de verbinding met hun hoger bewustzijn, en te leven vanuit hun unieke zielsenergie.

Verbinding en bewustzijn is wat me intrigeert. Verbinding tussen mensen, verbinding van ziel tot ziel, verbinding met je eigen hoger bewustzijn, verbinding met het groter geheel, het AL-bewustzijn. Bewustzijn beweegt zich op vele lagen.

Ik hou van het levensverhaal van mensen. Wat hen beweegt, wat maakt dat ze zijn wie ze zijn. Het levenspad dat zich voor iemand heeft geopenbaard.

We ondergaan allemaal een persoonlijke ontwikkelingsreis. Bewustwording en innerlijke groei blijven voortdurend. Ik geloof erin dat dit een leven lang is, en ver daarna.

Als beelddenker heb ik een ruime innerlijke belevingswereld. Ook ben ik sterk verbonden met mijn hogere zelf – mijn essentie – en het hoger bewustzijn.

Ik geloof in jouw kracht

Ieder van ons maakt deel uit van het grote geheel, van een AL-bewustzijn, dat is wat ik geloof. Dat we allemaal een ‘vonk’ in ons meedragen, die ons hieraan herinnert. Een verbinding met de universele energie die ons voedt, die creatievermogen geeft, en een immens grote kracht.

Dat we dus allemaal een spirituele gave bezitten die we verder kunnen ontwikkelen, of liever gezegd, kunnen herontdekken in onszelf. Het zich weer kunnen herinneren van deze gave is een weg van bewustwording, van lering. In een verfijnde afstemming op ons gevoel, ons hart. Zo versterken we onze intuïtie.

In mijn coaching en de lessen die ik geef, is dit een heel belangrijk uitgangspunt.
Ik geloof in jou, in jouw kunnen, in jouw kracht.

Door de verfijnde afstemming die ik kan maken op jou, op jouw ziel en op het hoger bewustzijn, heb ik het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Ik kijk door de sluiers heen die gedurende je leven zijn opgebouwd.

Zelf ben ik ook door vele lagen heen gegaan. Ik heb geleerd dat leven vanuit je gevoel, in verbinding met je hogere zelf – jouw intuïtie, verbonden met het groter geheel – je een heel sterke basis geeft! Een sterke basis, en een immens gevoel van vertrouwen.

Remember your own power

Be your divine inner self

Opleiding / kennis

Soul Counselor

Bewustzijnscoach

Spiritueel begeleider

Register Stress Interventie Expert

Erkend Life Coach

Energetisch healer

Systemisch werker

Bloesem Remedie therapeut

Door de jaren heen heb ik door middel van opleidingen, levenservaring, zielservaringen, en verdiepingen vanuit de literatuur veel ervaring opgedaan op het gebied van bewustzijnsontwikkeling en bewustzijnsverruiming.

Wat zeggen anderen over mij?

Empathisch

sterk energetisch voeler

perfectionistisch

liefdevol

open houding

inlevend vermogen

zachtheid

scherp observatievermogen

analytisch

mensen in hun waarde laten

ambitieus

Ik vertel altijd over het mooie contact dat jij kan maken met het ontastbare, het niet zichtbare. Heel bijzonder en heel raak. En met alle zorgvuldigheid.

Ik denk dat jij er echt bent om mensen hun spiritualiteit weer te laten vinden, of om ze erin te inspireren. Om ze eraan te herinneren wie ze zijn, of zijn geweest.

Je bent echt een verbinder. Geeft mensen het gevoel dat ze er mogen zijn. Ik denk dat we allemaal van tijd tot tijd wel even een spirituele check moeten hebben. Vooral als je, zoals ik soms, even niet weet wat je moet doen. Dan kan jij goed helpen.
Om te leren hoe je daar van binnen naar buiten op kan reageren en niet van buiten naar binnen. Jij zal mij nooit zomaar zeggen wat ik moet doen, jij zal eerder voelen of zeggen wat je voelt wat ik voel, om vervolgens tools te geven om zelf een besluit te nemen. Hoewel ik graag van iemand anders had gehoord wat ik moest doen. Maar goed, zo werkt het niet hè?!


×