Skip to content

Wat is een Blissful Soul?

Je zou Blissful Soul kunnen vertalen met ‘gelukzalige ziel’.

Maar wat houdt dat dan in? Bliss kan verschillende dingen betekenen. Het kan worden omschreven als een gevoel van vreugde, van geluk, opgetogenheid, diepe tevredenheid, diepe vervulling en verlichting.

Ware bliss is een zielservaring. Het stopt of daalt nooit. Bliss is een staat van zijn. Een blissful gemoedstoestand is verwant aan een diep gevoel van innerlijke vrede.

Balans

Misschien klinkt dit zweverig voor jou. Maar als je weet dat jouw ziel jouw essentie is, dan wordt dat anders. Als je in verbinding komt met jouw essentie, komt er een totaalbalans.

Je zult kunnen balanceren op alles wat je in je leven tegenkomt. En dat is allesbehalve zweverig.

Bewuste verbinding

Wanneer je vanuit een bewuste verbinding met je hogere zelf leeft, leer je keuzes te maken vanuit je innerlijk weten. Het innerlijk weten is de eenheid met je hoger bewustzijn, jouw ziel.

Je zal dichter bij je eigen waarheid komen. En steeds meer sluiers los gaan laten. Je leert bij je eigen waarheid en standpunten te blijven, en je daar niet vanaf te laten brengen door de mening of het gezichtspunt van anderen. Je leert te vertrouwen op je innerlijk weten. En eerlijk naar jezelf te kijken. Zo kan je patronen en blokkades in jezelf gaan onderzoeken en opgebouwde sluiers loslaten.

Hierdoor ga je vaker een serene rust ervaren, en vertrouwen opbouwen in wat voor jou het beste is. Dit voelt als een subtiele sturing, waar vanuit je kunt handelen uit vertrouwen en keuzes kan maken die bij jou passen. In lijn met de mooie ziel die jij bent.
Zo leer je te balanceren op alles wat je in het leven tegenkomt, vanuit verbinding met je innerlijk weten. Dit geeft je een heel krachtige basis.

Een Blissful Soul ontwikkel je door je bewust te worden van je diepere lagen, en ze te leren verkennen en begrijpen. Dit doe je door naar binnen te keren. Te leren kijken naar jezelf en je drijfveren. Als je het aandurft om opgebouwde sluiers te onderzoeken en los te laten, is de belangrijkste stap gezet. Je leert te leven vanuit je gevoel. Je komt dichter bij je essentie. Zo versterk je de verbinding met je hoger bewustzijn en je innerlijk weten.

Blissful zijn is een kwaliteit van de ziel, die je kan ontwikkelen!

×