Skip to content

Bloesem Remedies

Bloesemremedies zijn een erg mooie energetische ondersteuning om meer ruimte te creëren binnen je bewustzijn, en tot meer balans te komen op vele vlakken. De extracten ondersteunen je op subtiele wijze. Ze zorgen ervoor dat er meer ruimte in jezelf komt om een andere beweging te kunnen maken. Om het doel te bereiken waarnaar je verlangt binnen jezelf.

De remedies brengen balans in je gemoedsgesteldheden of wanneer emoties uit balans zijn geraakt. Ze maken je bewust van je universele verbinding met het licht, met de bron.

Superfijn wanneer je je graag wilt manifesteren vanuit je unieke zielsenergie én wanneer je je afgedwaald voelt in zwaarte en donkerdere lagen. Ze maken je ervan bewust dat je in verbinding staat met het grote geheel, en dat je meer bent dan alleen het ‘ik’.

Bloesemremedies werken op de diepere lagen van je bewustzijn.
Ze helpen je om daar aanvulling te geven waar jij die nodig hebt!

Wat zijn Bloesemremedies?

Bloesemremedies zijn vloeibare, gepotentiëerde preparaten die een duidelijk stempel dragen van een bepaalde bloem. Zij richten zich op de gezondheid in een bredere betekenis, met een erkenning van de relatie tussen lichaam en geest.
De bloesemtherapie is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze. Bloesemremedies zijn energetische remedies die niet alleen gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, maar ook van paddenstoelen, edelstenen en energieplaatsen.
Er wordt hierbij gebruikgemaakt van de levensenergie van de plant of bloem, de paddenstoel, edelsteen of energieplaats.

Ze kunnen het beste beschreven worden als katalysators die een vormend of etherisch beeld bevatten van de gebruikte plant.

De ondersteuning van Bloesemremedies

De werking van Bloesemremedies begint op energetisch gebied. Ze bestrijden geen klachten, maar bevorderen inzicht, ze vullen aan wat er ontbreekt in wat jij ervaart. Ervaar je angst, dan geven ze je moed. Ervaar je onzekerheid, dan geven ze je zekerheid.
Ze ondersteunen in het kunnen ontvangen vanuit innerlijke rust, vanuit wie jij bent, zonder in een strijd te belanden.
Ze laten je met het nieuwe beginnen vanuit een innerlijke kracht en een innerlijk evenwicht.

Wat bloesemremedies voor je kunnen doen

Enkele voorbeelden waarin Bloesemremedies je kunnen ondersteunen:

Niet langer vanuit problemen denken, maar je focus verleggen naar mogelijkheden.

Nieuwe uitdagingen aangaan, en toch bij jezelf blijven.

Innerlijke groei en bewustwording.

Hoogsensitiviteit omarmen en belevingen een zachte landing geven.

Nieuwe grenzen zetten, zowel emotioneel, fysiek als spiritueel.

Je in verbinding brengen met wie je werkelijk bent, je laten terugkeren naar de eenheid in jezelf.

Je spirituele ontwikkeling.

Oud verdriet loslaten, en plezier en vreugde versterken door patronen los te laten.

Stabiliseren van je bewustzijn tijdens veranderingen in je leven en in de energie op aarde.

Helderheid brengen om problemen te transformeren.

Loslaten van onnodige en drukke gedachten, het positief denken stimuleren.

Bloesem Remedies Nederland

Ik werk met de Bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland. Deze bloesemremedies bezitten een grote zuiverheid en zijn zeer krachtig in hun werking. Ze worden gemaakt met zorg en eerbied voor de natuur, ook tijdens het maakproces, waardoor ze een sterke doorstromende kracht van de bloesems bevatten. Doordat de verbinding van de plant met de aarde niet wordt verstoord, is ook de aardse energie van de bloesemremedie krachtig en zuiver.

Er zijn verschillende lijnen, die allemaal heel bijzonder en krachtig zijn. Zo is de basislijn afgestemd op het versterken van je universele verbinding. Deze lijn is zo afgestemd dat de bloesemremedies je ondersteuning bieden bij het omgaan met veel verschillende karaktereigenschappen, gemoedsgesteldheden of wanneer emoties uit balans zijn geraakt.

Ik werk graag met de aanvullende lijnen zoals de Nieuwe Tijd Remedies. Dit zijn remedies die speciaal gemaakt zijn om de problemen van deze tijd aan te kunnen. Ze bieden ook ondersteuning voor de hoogsensitieve mens. Het zijn remedies met universele thema’s om in evenwicht te blijven tijdens de veranderingen in het universum en op aarde.

Een derde lijn is de Combinaties voor de Ziel. Dit zijn krachtige combinaties die zich richten op de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. Ze ondersteunen je in het krachtiger voelen van de richting van de ziel; wat heb je nodig voor je manifestatie op aarde. Ze zorgen voor een diep vertrouwen in jezelf en in het universum. Ze ondersteunen in emoties zoals zielenpijn, helpen je te vertrouwen in de toekomst. En dat je door ontspanning weer kunt openstaan voor het nieuwe.

Bloesem Remedies speciaal op jou afgestemd

Ik heb meer dan 70 verschillende tincturen, met ieder hun eigen unieke trilling. Iedereen is verschillend, en zelfs in soortgelijke situaties heeft iedereen wat anders nodig.
Door mezelf af te stemmen op jouw energie en op wat jij mij vertelt, maak ik een doseerflesje dat speciaal op jou is afgestemd. Dit flesje is voor groei en bewustwording op korte en langere termijn, en gaat vier tot vijf weken mee.

Ik maak remedies afgestemd op volwassenen, kinderen en dieren.
Heb je een vraag over de bloesemremedies, of wil je graag een doseerflesje afgestemd op jouw energie? Neem dan contact met mij op.

Een doseerflesje in combinatie met een sessie, of een vervolgflesje kost € 17,50

Een doseerflesje inclusief een kort consult kost € 27,50,-

Wil je twee flesjes laten maken, dan is het tweede doseerflesje € 17,50

Wanneer je geest in evenwicht is gebracht, zal het lichaam zich zoveel mogelijk op natuurlijke wijze herstellen. – Bloesem Remedies Nederland

Bloesemremedies zijn veilig, het zijn energetische producten. Ze bevatten geen materiële bestanddelen van de plant. Ze werken als een katalysator. Ze brengen je inzicht, doordat je dichter bij je innerlijk weten komt. En sterker in verbinding met je hoger bewustzijn. Bloesemremedies zijn geen vervanging van reguliere hulp, wel een mooie ondersteuning bij reguliere hulp.

Ze werken niet zoals een chemisch medicijn buiten je eigen wil om, maar het unieke van bloesemremedies is dat ze je bij de hand nemen, je inzichten geven en je nieuwe stappen laten zetten, met jouw eigen keuzes en op het moment dat jij eraan toe bent.

De schuingedrukte teksten bevatten copyright van Bloesem Remedies Nederland.

×