Skip to content

Soul Counseling

Een soul counseling gesprek gebeurt altijd in afstemming met jou. Wat heb jij nodig? Waar wil je inzichten in hebben? Waar loop je tegenaan? Wat maakt dat je het gevoel hebt uit balans te zijn? Hoe ervaar jij je leven? En wat zijn je verlangens? Je wensen?

Jouw levensvragen staan centraal, en krijgen de ruimte in de soul counseling sessie(s).

Wil jij verandering in je leven?

Het leven is nooit saai. Altijd opnieuw worden we uitgedaagd op vele levensgebieden, steeds weer in andere levensfases. Er is altijd beweging en verandering binnen ons bewustzijn. Soms loopt het leven lekker, en soms heb je het gevoel een strijd te voeren en hindernissen te moeten overwinnen. Die periodes zijn lastiger om doorheen te komen en dan kan een beetje ondersteuning helpen.

Innerlijke strijd komt vaak voort uit het gevoel vast te lopen. Dat ontstaat uit opgebouwde overtuigingen en patronen, wanneer je een probleem niet kan overzien, door bepaalde (heftige) gebeurtenissen, of als je je probleem aan een verkeerde laag verbindt. Dan ontstaat er ruis door alles wat je meemaakt in je leven. Je denken kan de overhand gaan nemen en de verbinding met je voelen in disbalans brengen. Helderheid en inzichten krijgen in je eigen gevoelservaringen is dan een uitdaging.

Het ervaren van innerlijke onrust speelt vaak ook een rol. Je twijfelt over de keuzes die je maakt. Je kunt minder goed in oplossingen denken en je ontwikkelt irrationele gedachtes. Wat dan echt helpt is als je onderzoekt waar die onrust vandaan komt. Als je dat op een rijtje krijgt breng je rust in je hoofd en creëer je de ruimte om vanuit je voelen te handelen.
Door steeds meer in balans te komen met je voelen, leer je te vertrouwen op je intuïtie, en te luisteren naar jouw innerlijke stem, je hoger bewustzijn.

Soul Counseling kan jou helpen helderheid te krijgen. Je krijgt inzichten en eyeopeners. Soul Counseling is erop gericht emotionele en mentale problemen te verminderen, zoals somberheid, angst, stress, onzekerheid, negatief zelfbeeld, relatieproblemen etc.

Een sessie of een traject?

Je kan ervoor kiezen om voor één sessie te komen. Hierin leggen we de focus op waar jij graag specifiek inzicht in wilt krijgen.

Investering Soul Counseling

Prijs voor een enkele sessie is € 80,- per uur

Je kan ook voor een Soul Counseling Traject kiezen. We kijken dan op meerdere lagen waarin ik je kan ondersteunen. Voor mij wordt altijd al heel veel duidelijk bij het intakegesprek. Daar ontstaan al allemaal lijnen. Door de afstemming die ik op jou maak, en de onderlaag die ik hoor wanneer je praat. Dit zal ik natuurlijk met je delen, en laat ik terugkomen in de gesprekken.

Het Soul Counseling Traject bestaat uit een intake, en vier sessies van anderhalf uur. Je kan er altijd voor kiezen om dit traject te verlengen. We stemmen samen af hoeveel tijd jij tussen de gesprekken wilt hebben. Vaak voel je dit zelf heel goed aan op het moment dat we weer een nieuwe afspraak plannen.

Het volledige Soul Counseling Traject

€ 600,-

Soul Counseling is ook een onderdeel van het Soul Flow Traject. Dit is een samenstelling van verschillende sessies die ik aanbied. Het is een intensief traject, als het ware een reis van diepe heling, bewustwording en bewustzijnsgroei. Het Soul Flow Traject heeft een mooie balans tussen sessies op je bewuste lagen én je onderbewuste lagen.

Your heart knows the way, run in that direction

×