Skip to content

Ervaringen

Barbara - Soul Flow Traject
Ik ben dit traject gestart bij Lianne omdat ik op zoek was naar meer balans en rust in mijn leven. 
 
Tijdens de intake vertelde Lianne over haar aanpak, die is gericht op het onderbewuste brein, waarbij patronen en overtuigingen worden aangepakt.
 
Al tijdens de intake viel het me op dat Lianne niet alleen luistert naar wat er gezegd wordt, maar vooral ook naar je kijkt en je voelt. Hierdoor gaf ze al meteen hele concrete feedback en inzichten, waardoor ik nieuwsgierig werd wat de rest van de reis nog zou kunnen brengen. Tijdens het Soul Flow traject paste Lianne verschillende methodes toe. Iedere sessie bracht wat anders: de ene keer had ik nog meer inzichten, de andere keer voelde het alsof ik een last had losgelaten, en dan hield ik er extreem veel energie aan over.
 
Lianne bood een hele veilige omgeving waar ik, zonder een oordeel van haar te ervaren, met haar kon ontdekken wie ik ben en hoe ik mijn leven in deze fase wil leven. Dankzij Lianne heb ik meer vertrouwen in mezelf, sta ik meer in mijn kracht, voel ik meer en geniet weer van het leven. Kortom een hele mooi reis met een betrokken en wijze vrouw!
 
Cris - Soul Reading/Cosmic Light Healing

Lianne vertelde mij een keer dat ze een zwangere vrouw een reading had gegeven. Dat maakte mij ontzettend nieuwsgierig! Toen ik zelf zwanger werd wilde ik dan ook graag een reading bij Lianne. Halverwege mijn zwangerschap zat ik bij haar.

Mijn ongeboren dochter was al even bij haar geweest en Lianne had een mooi stuk geschreven over het contact dat ze met haar had. Het ontroerde mij ontzettend, vooral omdat de gevoelens die ik bij dit meisje had ook overeenkwamen met hetgeen ik van Lianne doorkreeg. Wat ik ontzettend gaaf vond was dat Lianne ook op dat moment nog vroeg wat ik graag zou willen vragen, waardoor ik een soort gesprek met haar had!

Daarnaast heeft Lianne mij voorzien van wat adviezen op het gebied van de beleving van de zwangerschap, maar ook hoe ik in het leven mag gaan staan en wat mijn les hier op dit moment is. Dat was zo fijn om te horen van een ander. Het advies was om te gaan dobberen, en voor nu even te vertrouwen en wat zorgen los te laten. Ik heb hierdoor een ontzettend fijne tijd gehad en ontzettend veel geleerd en genoten!

Ook mocht ik nog even op de behandeltafel en heeft zij mij weer in balans gebracht. Na de sessie voelde ik me heerlijk geaard, ontspannen maar niet zweverig.

Chantal - Cosmic Light Healing

Hoogzwanger heb ik voor het eerst een healing gehad bij Lianne. Lianne is een liefdevolle, warme vrouw die goed de tijd neemt om je op je gemak te laten voelen. Ze geeft je vertrouwen en ik voelde direct een mooie verbinding ontstaan. Mooi hoe Lianne alles aanvoelt met de healing, met en zonder aanraking en met behulp van edelstenen maakt ze een bijzondere sessie. Ze maakt een verbinding met de ziel waarin emoties loskomen en een plek gegeven kunnen worden. Na de healing voelde ik mij moe maar voldaan en opgelucht dat de emoties niet meer in de weg zaten. Ik kan nu meer verbinden met mijzelf en het kindje in mijn buik. Een echte aanrader als je het mij vraagt.

Willeke - Soul Serenity Sessie

Lianne weet je op je gemak te stellen zodra je binnenkomt. Ze is een warme persoonlijkheid met alle aandacht voor je. De persoonlijke vragen die ze stelt kunnen soms wat emoties veroorzaken, maar alles mag er zijn en niks is gek voor Lianne. De behandeling zelf onderging ik, maar het voelde op dat moment nog niet als iets grijpbaars.
Nu, een aantal maanden later, kan ik pas zeggen hoe diep en bijzonder deze behandeling is geweest. Het heeft zo ontzettend veel in gang gezet! Achteraf bekeken voelt dit echt als het doorgronden van verschillende lagen, veel doorleven en loslaten.

Ik heb afgelopen tijd een spirituele transformatie ondergaan en voel me hier zo ontzettend goed bij. Puzzels vielen op zijn plek, innerlijke heling vond plaats. Ik voel dat ik nog steeds in een soort transformatie zit, het voelt heel erg goed!! Ik voel dat ik in mijn kracht sta en beter weet welke weg ik in moet slaan. Precies wat ik wilde en ook benoemde bij de intake.

Ik hoop dat Lianne dit nog aan vele anderen mag doorgeven. Wat een mooi proces!

Daisy - Soul Serenity Sessie

Ik kwam bij Lianne voor een Soul Serenity Sessie. Ik had van tevoren een uitleg ontvangen, maar had me er niet echt een voorstelling van gemaakt. Ik liet het op me afkomen.

De sessie was een zeer bijzondere en intense ervaring. Er gebeurde veel, en ook weer niet. Je ligt in een heel fijne setting en sfeer. Sereen eigenlijk. Lianne heeft een prettige energie, waardoor ik direct eigenlijk al (al bij de intake) op een soort van 0-punt raakte. In positieve zin. Hierdoor voelde ik dat ik op de juiste plek was.

Ik vond de sessie best intens. Er gebeurt zoveel terwijl je eigenlijk alleen maar ligt en luistert en soms een vraag beantwoordt. Maar alles klopte. Alles wat er gebeurde voelde veilig en nodig. Magisch.

Na de sessie voelde het alsof ik zweefde. Direct voelde ik mij zoveel lichter. Ik had al geruime tijd last van een angststoornis. Door de sessie heb ik gevoeld waar deze angst vandaan kan komen. Sindsdien heb ik er geen last meer van gehad.

De energetische verbindingen, zowel bewust als onderbewust (die laatste wellicht nog meer), vormen op een bepaalde manier je denken en handelen, wat je niet zo snel kan plaatsen. Na de sessie lijk ik alles beter te kunnen overzien. Én voel ik dat ik van hieruit de verbindingen zelf ook kan zuiveren.

Lianne heeft me goed begeleid. Ze creëert een sfeer van veiligheid en ook van verbondenheid. Ik kan iedereen deze sessie aanraden, zowel mét als zonder belemmerende ‘klachten’.

Intens waardevol en MAGISCH!!

Carla - Cosmic Light Healing

De Cosmic Light Healing van Lianne heeft ervoor gezorgd dat ik heerlijk relaxed en ontspannen werd. Ook gaf ze mij aandachtspunten mee om relaxter in het leven te staan.
Door slijtage in mijn ruggenwervel heb ik veel pijn, na de behandeling ging het stukken beter en ook het lopen en staan gaat beter. Al met al een zeer waardevolle healing.

Willemijn - Cosmic Light Healing

In de laatste periode van mijn zwangerschap heb ik een healing bij Lianne gehad om contact te leggen met mijn nog ongeboren dochtertje. De praktijkruimte heeft een fijne sfeer waar je je meteen prettig voelt en Lianne is een hele lieve en rustige persoonlijkheid die de tijd voor je neemt. Bij de healing zette Lianne muziek op die mij meteen raakte en ook van de healing zelf werd ik emotioneel, maar dat mocht er gewoon zijn. Ik heb een hele mooie healing mogen ervaren waarbij het contact met mijn dochtertje heel duidelijk was. Heel bijzonder hoe Lianne dit doet!

×