Skip to content

Cosmic Light Healing

Een Cosmic Light Healing geeft je verzachting,
rust in jezelf, in je hele wezen.

De Cosmic Light Healing is een fijne, zachte en intense ervaring die je echt mag ondergaan. Het is prettig in iedere situatie. Je hoeft zelf niets te doen, je mag je helemaal overgeven. Als je je niet fijn voelt en even ontspanning nodig hebt. Als je disbalans ervaart bijvoorbeeld door een ziekte. Maar ook als je jezelf gewoon een fijn moment wilt gunnen.

Uitleggen wat er tijdens een healing precies gebeurt, is in woorden niet te vangen. Wanneer je zelf een healing ondergaat, zal je merken dat er geen woorden voor zijn, maar dat het alleen in voelen en op zielsniveau te omvatten is.

Na een healing, is de eerste reactie vaak dat het een bijzondere ervaring is. Dat er een diepe innerlijke rust is gevoeld. Sommige mensen hebben (kleine) sensaties in het lichaam ervaren, of kleuren en lichtflitsen gezien.

Wat doet een healing?

Een healing stimuleert je stromende-energiesysteem, je energiecentra’s en brengt balans in je algehele energie. Het zelfhelende vermogen van je lichaam krijgt een extra stimulans en heeft de ruimte om vrij te stromen. Je trilling verhoogt zich, innerlijke en lichamelijke blokkades komen in verfijnde trilling. Zo worden alle cellen van je lichaam voorzien van levenskracht. Er ontstaat eenheid tussen je hoger bewustzijn, je ziel, en je lichaam.

Het vrijelijke stromen van de kosmische energie bevordert bewustzijnsontwikkeling, verhoogt je fijngevoeligheid, je kracht en je Bliss.

De verruiming in je energetisch lichaam en op bewustzijnsniveau werken nog lang door na de healing.

Een healing geeft je een gevoel van innerlijke vrede en brengt je thuis bij jezelf

Wat je ervaart tijdens een healing is voor iedereen een andere beleving. Het is afhankelijk van veel factoren. Ben je je bewust van je eigen unieke trilling? Hoe voel je je op dit moment? Ben je ver van je voelen vandaan? Heb je gevoelens van angst, verdriet, teleurstelling, woede en afwijzing? Heb je ervaring met meditatie? Ben je jezelf bewust van je unieke zielsenergie? Van een hoger bewustzijn? Ben je op zoek naar je ware zelf?

Zo gaat het in zijn werk

De Cosmic Light Healing ontvang je in een rustgevende ruimte, liggend op een behandeltafel. We kijken (samen) wat je intenties zijn, wat je wilt meenemen in de healing.

Wanneer jij je veilig genoeg voelt, vraag ik je je ogen te sluiten zodat je naar binnen kan keren, en vanuit een serene rust de healing kan ontvangen.

Ik bereid een healing voor door de energie van de ruimte in en om ons heen in beschermend licht te zetten. In dit licht kan ik vrij werken, en de stroom van de healing op gang brengen. Een healing is zo op jou afgestemd, dat je precies krijgt wat jouw energetisch lichaam nodig heeft.

Zodra de stroom op gang komt laat ik kosmisch licht door me heen stromen. Vanuit verfijnde afstemming op het hoger bewustzijn komt een flow van bewegingen, codes en helende energie op gang. Met deze energie voel ik precies waar in jouw energetisch lichaam blokkades zijn. Waar disbalans is, en waar de trilling gebalanceerd en verhoogd mag worden.
Het zorgt ervoor dat jouw energie in verfijnde trilling komt en een nieuwe stromende balans zal vinden.

Tijdens de healing

Tijdens de healing gebruik ik ondersteunende elementen zoals muziek, edelstenen, bloesemremedies, klanken, esoterische oliën en lichte aanrakingen.

Vanuit de afstemming tijdens de healing op het Al Bewustzijn kan het zijn dat ik een boodschap voor je doorkrijg die je inzichten kan geven. Zo’n boodschap schrijf ik tussendoor voor je op. Ik deel deze met je wanneer de stroom in een afrondende fase komt. Ik zorg ervoor dat je je weer geaard voelt, en dat je energie beschermd is wanneer we de healing afronden.

Neem contact op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Investering Cosmic Light Healing €80,-

Deze sessie duurt ca. 1 uur

×