Skip to content

Praktijk Blissful Soul

Jou helpen in je ontwikkelingsproces naar een Blissful Soul, dat is waar ik mij op richt. Ik help je om verbinding te maken met jouw diepere lagen en om hierin op te schonen. Hierdoor leer je steeds sterker af te stemmen op je eigen zielsenergie en op je innerlijk weten. Door je bewust te maken van al jouw lagen, zal je hart- en breinverbinding versterken. Zo weet je steeds beter wie jij – vanuit jouw essentie – werkelijk bent. Je leert overwegingen te maken en beslissingen te nemen met je brein, en tegelijkertijd de verbinding met je hart te voelen en behouden.Ik help je graag te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.Samen kijken we waar jouw behoefte ligt, wat jij nodig hebt. Daarin heb jij de controle. In dit proces ben jij zelf de toonaangevende factor. Alleen jij kan een beweging maken tot verandering, heling en bewustwording!

Waarom een Blissful Soul?

Wanneer je hoofd en je hart (je gevoel) niet op één lijn liggen, dan kan dit voor onrust zorgen. Bewust leven vanuit je gevoel, in afstemming met je hoger bewustzijn, maakt dat je helder kan denken en keuzes kan maken in lijn met wie jij bent. Dat je tijdens je overwegingen kan voelen waar jouw behoeftes liggen.

Het afstemmen op je innerlijke bron, je innerlijk weten, maakt dat je handelt vanuit je voelen. Dit overstijgt het denken. Je wordt één geheel met je hoger bewustzijn.
Wanneer je hart en je brein samen in balans zijn, zal je rust ervaren, en een kracht van vertrouwen voelen. Dit brengt je bij jouw Blissful Soul.

Je maakt makkelijker beslissingen, en staat hier met je gevoel achter.

Je voelt je positiever en ervaart meer flow in je dagelijkse leven.

Je voelt je energieker en lichter.

Je kan overwegingen maken en beslissingen nemen met je brein, en voelen op gelijke lijn.

Je voelt minder stress en ervaart innerlijke rust.

Je kan situaties beter overzien, en relativeren.

Je hebt meer zelfcompassie en zelfvertrouwen.

Je kan jezelf beter doorvoelen op diepere lagen en hierin opschonen.

Mijn werkwijze

Mijn sessies zijn erop gericht om jouw verbinding met je hogere zelf en je innerlijk weten te versterken. Voordat we beginnen, stemmen we samen af waar jij behoefte aan hebt, en hoe ik daarbij kan aansluiten.

Als dat duidelijk is, stel ik een compositie samen van verschillende onderdelen en methodieken. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als

Bewustzijnscoach

Spiritueel begeleider

Erkend Life Coach

Bloesem Remedie therapeut

Wil je samen kijken waar je behoeftes liggen en hoe ik je daarbij kan ondersteunen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en met je mee te mogen kijken!

×