Skip to content

Soul Reading

‘Wat ik fijn vond van de reading is dat ik beschreven werd op een manier zoals ik mezelf niet zag. Ik was zo onzeker dat ik een heel ander beeld had. Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door. Het heeft me geholpen om meer los te laten, en puurder naar mezelf te kijken. ‘Ik mag er ook zijn’. Het heeft me ook geholpen om situaties te overzien en om er zicht op te krijgen. In sommige situaties gaf het me ook de ondersteuning om een ander vanuit een ander licht te kunnen zien. Ik voel nu meer zachtheid en begrip naar mezelf en de ander.’
Lysette

‘Je zei zo vaak wat ik nodig had. Alsof je mij hardop hoorde denken.’
Catharina

Zomaar twee ervaringen van vrouwen voor wie ik een reading heb mogen doen…

Een Soul Reading is fijn om te ontvangen vanuit verschillende beweegredenen.
Is je hoofd vol vragen? Heb je inzichten nodig, en lukt het je niet om zelf een helder beeld te krijgen? Kan je een (heftige) gebeurtenis geen plekje geven? Heb je het nodig een bepaalde situatie vanuit een ander perspectief te zien? Voel je je onzeker en wil je meer inzicht in wie jij echt bent? Ben je op zoek naar rust en helderheid in jezelf?

We hebben allemaal vele lijnen uitstaan in ons leven. Vele verlangens. Vele rollen die we vervullen. Op de paden van deze lijnen is het niet altijd gemakkelijk. We ervaren allerlei lagen in onze gevoelens en in onze gesteldheid, waardoor we niet altijd meer vanuit ons voelen, en ons weten tot helderheid kunnen komen.

Tijdens een reading help ik je om licht te laten schijnen op jouw hulpvragen. Ik kijk met je mee in situaties en geef inzichten.

Levenslessen zijn groeimomenten. Sommige zijn moeilijk te overzien, dan is het fijn als iemand met je mee kan kijken en als je door inzichten weer richting voelt.
Een reading kan je helpen om het verleden vanuit een nieuw perspectief te zien en je een verruimde blik op je huidige mogelijkheden te bieden.

Een Soul Reading geeft je inzichten en wijsheden op je pad.

Een Soul Reading zoals ik die geef, mag je ontvangen als spirituele begeleiding. Deze begeleiding komt in samenwerking met het kosmisch bewustzijn en de helpende energie zoals overleden geliefden, kosmische begeleiders en je eigen zielsbewustzijn. Je eigen zielsbewustzijn staat namelijk uit vanuit een heel hoog trillingsniveau!
Een reading is vanuit afstemming op het grotere geheel, op de bron.

Door de afstemming wordt je energie in verfijnde trilling gebracht waardoor je meer helderheid ervaart, en ook beter vanuit je gevoel en je weten kan handelen.

Hoe werkt een reading?

Ik zie in beelden en energetische lijnen om me heen. Ik neem deze waar als fragmenten die ik zie in een andere laag dan wat ons menselijk oog waarneemt. Alsof er een tussenlaag is tussen de aardse werkelijkheid, het aardse oog, en het energetisch kunnen kijken. Alles wat ik zie is in vormen van energie, beelden die zoveel rijker zijn dan woorden. En ik zie in verbindingen die zoveel verder reiken dan de aardse werkelijkheid.

Door energetisch mee te kijken, stem ik me af op wat de energie mij, of eigenlijk jou, wil vertellen. De fragmenten die gezien willen worden helpen jou om door te kunnen ontwikkelen in jouw bewustwording en persoonlijke groei. Op deze manier worden er diepere lagen in jou aangeraakt, en leer je steeds dichter bij je innerlijke kracht te komen. Je unieke verbinding met het grotere geheel.

Ik kijk mee in de energie wanneer iemand mij iets vertelt. En door de afstemming met het kosmisch bewustzijn kan ik hiermee communiceren. Zo kan ik je, waar nodig, op een subtiele manier bewust maken van waar je ziel zo naar verlangt. Je helpen je te herinneren wie je bent en wat jij nu nodig hebt.

Tijdens de afstemming krijg ik vaak zoveel informatie dat ik het eerst op papier moet zetten. Daarna deel ik dit met je, en geven we het samen landing binnen jouw bewustzijn. Ik geef je deze tekst ook mee na de reading.

Ik zie de persoon achter de sluiers, en help jou de verbinding met jouw essentie te versterken.

Kernpunten over een reading:

Eerlijkheid is essentieel, ik zal er nooit omheen draaien, maar het is ook belangrijk om klaar te zijn voor de energie die bij de wensen en verlangens hoort.

Inzichten kunnen helderheid brengen en je in de juiste richting sturen.

Een reading kan je helpen om vanuit een ander perspectief naar een situatie te kijken.

Een reading biedt toegang tot het energetisch archief van jouw leven.

Een reading brengt verandering teweeg en kan langdurig doorwerken.

Ethiek speelt een belangrijke rol in de afstemming van de reading. Het is belangrijk dat de vraag vanuit jezelf komt.

En last but not least: ik werk vanuit de kracht om mensen verder te helpen, en niet vanuit de energie om toekomsten te voorspellen en mensen eerder radeloos en onzeker achter te laten.

Wat nog meer?

Er zijn een aantal verschillende onderwerpen waar regelmatig vraag naar is tijdens een Soul Reading. Interessant om te weten is, dat een Soul Reading bijvoorbeeld een rol kan spelen in het verbeteren van je relatie. En dat je tijdens je zwangerschap al in contact kunt komen met je ongeboren kindje. Je kan door een reading je kinderen beter leren begrijpen. En verbinding maken met overleden personen.

Als je hier meer over wilt weten, lees dan mijn blog ‘Soul Reading – Over welke onderwerpen kunnen mijn vragen gaan?’

Heb je een vraag over de Soul Reading, of wil je een sessie boeken? Neem gerust contact met mij op!

Investering Soul Reading € 80,-

Deze sessie duurt ca. 1 uur

×