Skip to content

Sprituele begeleiding

Door te werken met self healing help ik u bij het ontsnappen aan patronen en oude conditioneringen. Want die beperken u in uw vrijheid. U ervaart lichamelijke en geestelijke klachten en verliest energie. Met spirituele begeleiding gaan we er samen aan werken om oude patronen los te laten en weer bewuste keuzes te maken. Met mijn spirituele begeleiding leert u hoe u hoofd en hart kunt verbinden om zo te werken aan bewustwording. Ik sta u graag terzijde bij dit proces en zie uit naar een kennismakingsgesprek.

Terugbelverzoek

Leer door spirituele begeleiding weer te werken met uw eigen energie

Spirituele begeleiding betekent onder meer dat ik u help om bewuste keuzes te maken. Om weer vrijheid te ervaren. Dat kan door hoofd en hart te verbinden. Ik maak u duidelijk dat alles een reden heeft of een doel nastreeft. Uitdagingen kunnen belangrijke levenslessen zijn. Spirituele groei is ook intuïtieve groei. U leert te werken met uw eigen energie en leert hoe u optimaal gebruik kunt maken van uw innerlijke kracht. Daarbij is de bron van onvoorwaardelijke liefde leidend. Door te verbinden met uw innerlijke wijsheid en uw intuïtie, wordt u weer meester van uw eigen leven. U gaat weer van zichzelf houden. U heeft uzelf weer lief. En dat is belangrijk en een voornaam doel van de spirituele begeleiding die ik u aan kan bieden.

Bewustwording

Breek met oude patronen en conditioneringen

Ik geloof in self healing maar kan u wel op verschillende manieren spirituele begeleiding bieden. We kunnen werken met ademoefeningen, met chakra’s, ik kan healing meditaties verzorgen en u inzichten en oefeningen vanuit de yoga aanleren. Spirituele begeleiding is ook afscheid nemen van oude conditioneringen en patronen. Die zijn er onder meer door de opvoeding als vanzelf ingeslopen en beperken vervolgens in grote mate uw vrijheid. 

In volledige acceptatie en op liefdevolle wijze

In volledige acceptatie en op zeer liefdevolle wijze leer ik u hoe u die oude gewoontes los kunt laten en weer uw eigen bewuste keuzes kunt maken. Self healing is een proces waaraan u vooral zelf moet werken. Ik kan u echter wel de tools aanreiken die dit proces in gang kunnen zetten en in gang kunnen houden. Laten we samen werken aan spirituele bewustwording of kies voor een healing in Almere. Ik ondersteun u als coach in Almere erg graag, want ook u kunt breken met oude en beperkende patronen en weer bewuster door het leven gaan. 

Contactformulier
×