Skip to content

Bewustwording

U wilt werken aan spirituele ontwikkeling en intuïtieve groei? U merkt dat u energie verliest door oude conditioneringen en patronen? U wilt werken aan bewustwording? Dan vindt u in mij als life coach in Almere uw metgezel. Ik kan u helpen om door middel van self healing te werken aan bewustwording, om te leren accepteren en los te laten.

Terugbelverzoek

Zo maakt u alleen nog bewuste keuzes

Wilt u meer bewustwording en wilt u voortaan alleen nog bewuste keuzes maken? Wilt u die vrijheid ervaren? Ik kan u helpen om hart en hoofd te verbinden. Want daar ligt de crux als het gaat om bewustwording en het maken van bewuste, eigen keuzes. Ik kan u laten ervaren dat voor alles een reden en doel is. Ik laat u zien dat de dagelijkse uitdagingen belangrijke levenslessen zijn, levenslessen die groei kunnen veroorzaken. 

Bewustwording

Bewustwording is leren werken vanuit uw eigen energie en verbinden met uw wijsheid en intuitie

Bewustwording is werken aan spirituele bewustwording. Het is self healing. Het is leren werken vanuit uw eigen energie en weer optimaal gebruik te maken van uw innerlijke kracht. Bewustwording is verbinden met uw wijsheid en uw intuïtie. U wordt weer baas over uw eigen leven en leert weer om van uzelf te houden. Belangrijk onderdeel van mijn werk als therapeut in Almere is dat u bewust wordt van wie u bent. Te vaak denken en voelen we vanuit (oude) conditionering en patronen, zaken die er door onder meer de opvoeding ingeslopen zijn. De patronen beperken u in uw vrijheid en ze kunnen zelfs een zeer negatieve uitwerking hebben. En dan niet alleen op uw geest, maar zeker ook op uw lichaam. Waar is uw bewustwording nog?

U leert te verbinden met uw verloren bron van liefde

U leert u te verbinden met de bron van liefde, waarvan u niet meer wist dat u dit in u had. Vanuit die verbinding kunt u veranderen. Het is de bedoeling om weer bewust te worden en uw blikveld te verruimen. Te denken en voelen buiten de patronen. U leert zonder oordeel oude gewoonten en emoties los te laten. U accepteert ze en geeft ze een plaats.

Ik sta u graag terzijde bij het proces van hernieuwde bewustwording. Om die reden maak ik graag op korte termijn een afspraak om kennis te maken. Als life coach en therapeut in Almere ondersteun ik u graag bij self healing en bij uw reis naar spirituele bewustwording.

Contactformulier
×