Skip to content

Coach Almere

U schakelt mij als coach in als u zoekt naar spirituele bewustwording en wilt leren om vooral bewuste keuzes te maken. Maar ook als u vrijheid wilt ervaren en als u wilt leren hoe u uw hart en hoofd met elkaar kunt verbinden. Ik geloof als coach in Almere in self healing en breng u in contact met de oorzaak en gevolg wet van karma. U leert begrijpen dat alles een reden heeft en dat de uitdagingen die u elke dag tegenkomt belangrijke levenslessen kunnen zijn om te kunnen groeien coach in Almere helpt ik u bij spirituele bewustwording, bij intuïtieve groei.

Ik kan u helpen om te werken met uw eigen energie, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van uw innerlijke kracht. Daarbij speelt de bron van Onvoorwaardelijke Liefde een voorname rol. Ik geef u tips over hoe u in verbinding komt met uw innerlijke wijsheid en uw intuïtie. Op die manier wordt u weer baas over uw eigen leven. U gaat weer van uzelf houden.Als coach in Almere helpt ik u bij spirituele bewustwording, bij intuïtieve groei.

Ik kan u helpen om te werken met uw eigen energie, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van uw innerlijke kracht. Daarbij speelt de bron van Onvoorwaardelijke Liefde een voorname rol. Ik geef u tips over hoe u in verbinding komt met uw innerlijke wijsheid en uw intuïtie. Op die manier wordt u weer baas over uw eigen leven. U gaat weer van uzelf houden.

Terugbelverzoek

Leer hoe u uw energie weer kunt laten stromen

Het is belangrijk dat u leert hoe u zelf uw energie weer kunt laten stromen. Ik kan u daarbij ondersteuning bieden in de vorm van ademoefeningen en het gebruiken van chakra’s. Verder kan ik als coach in Almere healing meditaties aanbieden, visualisaties bieden en kan ik u inzichten en oefeningen uit de yoga aanbieden om u te helpen. Uiteindelijk ben ik er als coach in Almere om u te helpen om zelf aan de slag te gaan. U moet het dus zelf doen, waarbij u gebruik kunt maken van alles wat u door mij als life coach Almere aangereikt krijgt.

Coach Almere

Wordt bewust van wie u precies bent

Ik als coach in Almere ga samen met u aan de slag om te leren hoe u bewust kunt worden van wie u precies bent. Vaak gaan we gebukt onder conditioneringen en patronen en gewoonten. Dat heeft voor een deel te maken met de opvoeding die u genoten heeft. De patronen en conditioneringen kunnen u echter beperken in uw vrijheid. Daardoor kunnen ze een negatieve uitwerking hebben op zowel uw lichaam als uw geest. U voelt dat u kracht verliest en daardoor voelt u ook de energie uit uw lichaam verdwijnen.

Leer oude gedachten en emoties loslaten

Door met mij te werken en door middel van self healing kunt u dit veranderen. U leert uzelf te verbinden met uw eigen bron van liefde. Daardoor kunt u voor verandering zorgen. We gaan samen uw blikveld verder verruimen. U gaat met mij als coach in Almere op zeer liefdevolle wijze en zonder een oordeel te vellen aan uzelf werken. Zo kunt u uiteindelijk vanuit volledige acceptatie oude gedachten en emoties helemaal loslaten.

Healing, accepteren en loslaten

Prima idee dus om mij als coach in Almere in te schakelen. Ik ben u graag van dienst en help u bij uw spirituele groei. U vindt healing in Almere en leert loslaten en accepteren. Maak een afspraak en laten we kennismaken. Samen kunnen we voor verandering zorgen.

Contactformulier
×